povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
SJEVERNA AMERIKA

NEW YORK-6 DANA

GARANTIRANO
6.370kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom u New York
Garantirani polazak: 27.10.*2018.
Ostali polasci: 10.08., 21.09., 08.12., 28.12. 2018; 18.01.*, 23.02.*, 29.03., 27.04., 22.06. , 14.08., 20.09., 29.10., 07.12. 2019.
6 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Ljubljana/Venecija/Graz

Upoznajte sjevernu Ameriku i njene raznolike kulture, prostrane krajolike i milijunske gradove. Jedan od njih je New York, grad koji se mora naći na vašoj “bucket listi” i kojeg morate barem jednom u životu posjetiti. Doživite šetnju među visokim neboderima dok u ruci držite „takeaway coffee“, pronađite osvježenje u Centralnom parku, a zatim obavite najbolji shopping ikada na Madison aveniji. New York, New York, stižemo!

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – NEW YORK   let, noćenje
LET U NEW YORK
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija, Graz uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske zračne luke u New York. Po dolasku, prijevoz do hotela. Kraći odmor i odlazak s pratiteljem do grada. Šetnja do Rockefeller centra i znamenitog Times Squara. Po želji, dolazak do Top of the Rock ili Empire State Buildinga s kojeg se pruža prekrasan pogled na osvjetljene gradske nebodere i avenije grada „koji nikada ne spava“. Noćenje.

2. DAN NEW YORK  noćenje
MEĐU NEBODERIMA
Mogućnost fakultativnog izleta i odlaska na poludnevni razgled Manhattana. Panoramska vožnja šarolikim gradskim četvrtima, pored palače UN-a, Centralnog parka, Lincoln dvorane, crkve Sv. John Divine, prestižnog Sveučilišta Columbia, Harlema, art-deco postaje Grand Central, veličanstvene Katedrale Sv. Patricka, Nacionalne knjižnice, živahnog Rockefeller centra, Radio Citya. Vožnja pored Kineske četvrti do umjetničkog Soho, Tribeco i Greenwich Village. Razgled ćemo privesti kraju s razgledom lokacije »Ground Zero«, Brooklyn mosta i Battery parka, iz kojeg se pruža pogled na poznati Kip slobode. Mogućnost odlaska na izlet brodom do otoka Ellis i Liberty od kuda se pobliže može razgledati Kip Slobode. Noćenje.

3. I 4 DAN NEW YORK  noćenje
RASKOŠNA UMJETNOST
Predlažemo posjet mnogobrojnim muzejima kao što su Guggenheim muzej, muzej moderne umjetnosti MoMA, prirodoslovni muzej s odličnom zbirkom dinosaurusa. Uživajte u šetnji Centralnim parkom, zelenom oazom grada u kojoj se često među jezerima i šetnicama odvijaju brojni koncerti i predstave i ne propustite kušati slavni Newyorški Cheese Cake ili pogledati predstavu na Brodwayu. Noćenje.

5. DAN NEW YORK – EUROPSKA ZRAČNA LUKA  let
SHOPPING TIME
Prije odlaska u zračnu luku, slobodno vrijeme na Petoj aveniji za promatranje uličnih događanja ili shopping. Prijevoz do zračne luke i prijava na let prema europskoj zračnoj luci.

6. DAN EUROPSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB  let
Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).


Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 6.370 kn* min. 25 putnika
Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 1.390 kn*
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 3.010 kn

* Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse (11.390 kn). Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelu 2/3* na bazi 4 noćenja, prijevoz na relaciji zračna luka – hotel – zračna luka, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: pristojbe zračnih luka 2.980 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe), doplatu za jednokrevetnu sobu 2.770 kn, fakultativne izlete (plaćanje na licu mjesta): poludnevni razgled grada 40 EUR, podzemna željeznica 2.5 USD, pojedini muzeji i galerije 8 -10 USD, izlet brodom na otok Ellis i Liberty (Kip Slobode) 35 USD, mjuzikl od 80 USD, Empire State Building 25 USD, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) cca 50 USD, viza (potrebna i uz doplatu; samostalno ishođenje u američkom veleposlanstvu), osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.

Popusti: dijete do 12 god u pratnji dvije odrasle osobe 17 %. Popust za treću osobu u sobi na dodatnom krevetu 540 kn, za četvrtu na dodatnom krevetu 770 kn.

Napomena: Smještaj je predviđen u skromnijem hotelu, ali na izvrsnoj lokaciji. Po želji, mogućnost rezervacije i hotela više kategorije, uz doplatu. Po američkim standardima, u većini američkih hotela u cijenu noćenja doručak nije uključen, ali su na raspolaganju u hotelskim restoranima uz doplatu. U četverokrevenim sobama je moguć smještaj na 2 francuska kreveta. VIZA: građani Republike Hrvatske trebaju ulaznu vizu za SAD. Vize se izdaju u Veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu individualno. Sve informacije o vizi možete naći na web stranici zagreb.usembassy.gov. Prilikom rezervacije je potrebno priložiti kopije.


Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.