Certifikati

Palmovci smo ponosni na certifikate odlićnosti:

SSL CERTIFIKAT
SSL (Secure Socket Layer) certifikat je digitalna sigurnosna potvrda, koja osigurava autentičnost identiteta internetske stranice te istovremeno s uporabom SSL tehnologije šifrira sve podatke koji se prenose između internetske stranice i njenih posjetitelja. SSL certifikat brine za sigurnost prijenosa podataka.
EXCELLENT CERTIFIKAT
Trgovačka komora Slovenije s tim certifikatom potvrđuje, da zadovoljavamo uvjete za izdavanje certifikata. Osnova za izdavanje je bonitetna ocjena, nadprosječni financijski rezultati rezultati i redovni monitoring bonitetne kuće COFACE Slovenija.
BONITET IZVRSNOSTI
Povjerenje i vjerodostojnost danas su rijetke karakteristike. Kao nositelji certifikata za bonitetnu izvrsnost, jedni smo od rijetkih poslovnih subjekata koji se mogu pohvaliti ocjenom. A mi možemo. Ovaj certifikat potvrđuje da smo poslovni subjekt koji pripada najvišem razredu bonitetne izvrsnosti u Sloveniji. Gospodarski subjekti sa bonitetnom izvrsnošću AAA izvrsnost imamo 91% vjerojatnost da bonitetnu izvrsnost očuvamo i u idućoj godini.
SUPERBRANDS
»Svi tvrde da su najbolji, samo neki to i jesu«, kažu u Superbrands Slovenija. Nositelji Superbrandsa se možemo pohvaliti sa: Kvalitetom Karakteristična je za brand, kojeg karakterizira stalno ulaganje u razvoj svojeg proizvoda ili usluge te jamči za njenu kvalitetu. Diferencijacija To je karakteristika dobro poznate blagovne znamke u svojoj kategoriji, koja se značajno razlikuje od konkurencije i naglašava osobnost te vrijednosti, zbog kojih je jedinstvena. Povjerenje Tu karakteristiku ima brand, ki ispunjava obećanja in održava standarde, koje komunicira o svojem proizvodu ili usluzi.
AAA-BISNODE