Ljetovanje Dubrovnik

Dubrovnik i Cavtat – avionom iz Zagreba

Iskoristite jedinstvenu priliku posjetite i doživite Dubrovnik bez gužvi, po pristupačnim cijenama i upoznajete pravu dubrovačku ljubaznost. Doživljaj Dubrovnika u post COVID eri je u potpunosti drugačiji nego kako ga zamišljamo, s nepreglednim kolonama gostiju i extra skupim cijenama.

Svaki gost će se osjećati dobrodošao. Dubrovnik možete posjetiti prvi put ili po stoti put, ali nema veze jer ovaj jedinstveni grad u Južnoj Dalmaciji uvijek impresionira. Grad jedinstvene povijesti i svjetski poznate baštine, mnogi ga smatraju najvećim hrvatskim turističkim biserom i jednim od najatraktivnijih gradova na Mediteranu. Mjesto je okruženo dubrovačkim zidinama i tvrđavama dugim 2 km, a i središtu se nalazi živahna glavna ulica Stradun. Otkrivajući dubrovačku unutrašnjost, besmrtno ćete se zaljubiti u nju. Osjećaj nadahnuća kada vidite stari grad, okružen veličanstvenim zidinama i bogatom poviješću, stvarno nikoga ne razočara S nestankom gužvi, priroda je došla na svoje te se predivino oporavila. Naša preporuka je da obavezno izaberete nekoliko izleta i doživite prirodu u cijeloj svoj raskoši.    

Naša preporuka za Dubrovnik:

 

– posjet poznatom otoku Mljetu, poznatom kao najzeleniji otok u Hrvatskoj – vožnja Dubrovačkom žičarom na planinu Srđ s koje se pruža izuzetan pogled – posjet Dubrovačkom akvariju, smještenom unutar zidina srednjovjekovne tvrđave – posjet Pomorskom muzeju, smještenom u tvrđavi – šetnju Stradunom, glavnom gradskom ulicom – izlet na otok Lokrum – otočić nasuprot Dubrovnika do kojeg putuju izletnički brodovi

   

Cijena aranžmana uključuje:

 
  • povratan let Zagreb – Dubrovnik – Zagreb

  • 7 noćenja u hotelu i usluga ovisno o odabranom objektu

  • zrakoplovne pristojbe

  • 1 komad predane prtljage do 20 kg i 1 komad ručne prtljage do 5 kg

  • transfer do / iz odabranog objekta, ako nije drugačije navedeno

  • boravišnu pristojbu

  • predstavnik agencije u zračnoj luci

  • usluge predstavnika Palma u odabranom mjestu vašeg odmora (s najmanje 50 osoba u destinaciji

Vrijeme leta (informativno):

ZAGDBV 14:45 – 15:55
DBVZAG 13:15 – 14:20


LAST MINUTE od 27.06.-11.07.2021. Hotel Vis

 

Hotel Vis je jednostavno uređen hotel, a lokacija mu je odlična. Javni prijevoz kod hotela.

Cijena za Last Minute ponudu od 7 polupansiona kreće se od 2.990 kn po osobi.