PUTOVANJA

 

Daleka putovanja

Dragi putnici i prijatelji, dobrodošli u Palmin svijet Dalekih putovanja!

Jeste li spremni za zajednička putovanja oko svijeta? Preko oceana nam namiguje hollywoodski sjaj i „Velika jabuka“. Južnoameričke plaže nas pozivaju na salsu i brazilsku sambu, dok ćemo na Kubi zaplesati s lokalcima na ulici do jutarnjih sati. Peru će nas omamiti nadmorskim visinama i indijanskim legendama. S vrha Kilimandžara ćemo uživati u pogledu na široke savane i zalaske sunca, dok se u isto vrijeme budi romantični Taj Mahal okupan jutarnjim suncem. Putovanja pišu najljepše priče Putovanje Svilenom cestom uz biblijske priče će nas odvesti do kolijevke kršćanstva, Armenije i susjedne Gruzije. Daleki Istok nam obećava kulinarski doživljaj sa štapićima i oduševljenje nad legendama o hrabrim samurajima, dok će nam Kina ispričati tajne o Zabranjenom gradu i carskim aktivnostima. I prije nego zakoračimo na udaljenu Australiju i maorski Novi Zeland, u zagrljaju smaragdnih rižinih polja i srdačnih lokalaca jugoistočne Azije, nestrpljivo očekujemo tajlandske, kambodžanske i vijetnamske priče. Ne zaboravimo I Arapski svijet I njegove zemlje koje miriše opojnije I intenzivnije. Dobrodošli u domovinu prvih pisaca, znanstvenika i trgovaca, Arapski je svijet pojam za šarolikost, snalažljivost, stvaralaštvo i gostoljubivost.

 

Aktualna ponuda dalekih putovanja

Europska putovanja

Dragi putnici i prijatelji, dobrodošli u Palmin svijet Europskih putovanja!

Europska putovanja nam pružaju veliku radost dok istražujemo srednjovjekovne gradove i gradove svjetske klase, slikovita sela i uživamo u izvrsnim gastronomskim scenama. S oduševljenjem stvaramo programe po cijeloj Europi, bilo da se radi o city break ili kružnim putovanjima. Barem jednom u životu: posjetite Atenu – mjesto rođenja demokracije, Andaluziju – i njene slikovite gradove sa prekrasnim utvrdama, Istanbul – grad koji spaja Istok i Zapad, ruske gradove Moskvu i St. Peterburg i njihove veličanstvene palače, Gaudijevu katedralu Sagrada Familiu u Barceloni, Normandiju i poznati Saint Mont-Michel….

I taman kada pomislimo da smo u Europi doživjeli sve što se moglo doživjeti, otkrijemo novi grad, novu četvrt, novi muzej ili kavanu… i zato pratite naša putovanja i iznenadite se!

Aktualna ponuda europskih putovanja

Destinacije

 

SJEVERNA AMERIKA

INDIJSKI POTKONTINENT