Putovanje Maldivi

Tropski raj sa razglednice

Maldivi izgledaju poput bajke. Gotovo da nema nijedne žene koja nije razmišljala o bosonogom vjenčanju na plaži ovog tropskog raja. Geološko čudo, kojeg sastavljaju snježni bijeli atoli, već na prvi pogled oduzimaju dah. Tirkizno more oko otoka skriva najljepše podvodne vrtove. Maldivi su savršena pozadina za bezvremensko ležanje na plaži, uranjanje u vlastite misli i ljenčarenje na 101 način. Zašto na Maldive? Snorkeling i ronjenje vas pozivaju u svijet koraljnih grebena svih boja i oblika. Maldivi su geografsko čudo od 26 koraljnih atola koji leže u azurno plavom moru Indijskog oceana. Plivanje s nekim morskim velikanima i promatranje tisuća tropskih ribica je iskustvo koje nitko ne može zaboraviti. Maldivi su povijesno bili dio trgovačkog puta Indijskog oceana, stvarajući živopisnu i šarenu kulturu na otoku Atol s utjecajima indijske, afričke, šrilanske i arapske tradicije.

Korisne informacije
Najbolji mjeseci za obilazak
tijekom cijele godine, osobito od prosinca do travnja
Valuta Vremenska razlika
Maldivska rupija (MVR) + 4 sata
Jezik
Dhivehi
Viza za državljane Hrvatske
Da – više informacija
Obavezna cijepljenja
Ne

Naši migovi – Maldivi

  • Šetnja na rajskoj plaži s koktelom u ruci i usvojite ovu najpopularniju aktivnost na otoku.

  • Istražite jedan od najljepših podvodnih svjetova. Ljubazni domaćini će vas opremiti znanjem i pomagalima za nezaboravan doživljaj podmorja.

  • Toplo i kristalno more idealno su mjesto za sportove na vodi. Iskušajte se u surfanju i kajtanju, u skijanju na vodi ili u adrenalinskoj utrci s cijevima.

  • Brodom ili zrakoplovom se uputite u istraživanje atola. Svaki je divan na svoj način.