O nama

S Palmom osjetite ljepote ovog svijeta

Palmovci već više od 30 godina kreiramo putovanja i odmore. Veseli nas što smo prepoznati po kvalitetnoj organizaciji i po aranžmanima najboljih omjera cijene i kvalitete, a uvijek se trudimo ispuniti i više od vaših očekivanja. Težimo vrijednostima kao što su izvrsnost i znanje, sigurnost i opuštenost, radoznalost i živahnost, prilagodljivost i osluškivanje želja naših putnika, prihvaćanje i razumijevanje različitosti. Cilj nam je uvijek iznova postići da vas svijet dotakne. I mi sami smo veliki ljubitelji putovanja. Po cijelom svijetu smo stvorili odana prijateljstva, a nomadska srca nahranili na najljepšim mjestima ove lijepe planete. S velikom predanošću, odgovornosti prema sebi i vama, osobnim pristupom i ljubavlju prema svijetu, svaki dan stvaramo najljepša putovanja i odmore.

Doživljaji ispod Palme

Naša Palma je niknula iz malog poduzeća, sa sjedištem u slovenskom Celju prije više od 30 godina i narasla u jednog od najvećih samostalnih organizatora putovanja i odmora. Stvorili smo prepoznatljiv i cjelovit servis s vlastitom, učinkovitom i na svim razinama povezanom savjetničko-organizacijskom mrežom, koja se rasprostire po cijelom svijetu. Kako bismo vam bili bliži, osnovali smo i hrvatsku Palmu koja posluje više od 7 godina. Palma danas za vas može organizirati individualna i poslovna putovanja, intenzivne i opuštene odmore, kongrese, skijanja ili opuštanja u najboljim welness centrima, povoljne, ali uvijek provjereno kvalitetne odmore. Svoje programe smo kroz sve ove godine brižno prilagodili za svačije želje, pa danas sa sigurnošću možemo preporučiti najbolje ponude za obitelji, parove, samce, društva, seniore, sportaše, istraživače…i sve ostale goste koje u cijelosti žele organizaciju po mjeri. Ponosimo se što smo među putnicima i partnerima prepoznati kao pouzdana i ugledna putnička agencija, kao agencija kvalitetnih putovanja, odlične organizacije i vodiča. Posjetite nas u poslovnici i zajedno ćemo odabrati putovanje koje će ispuniti vaše snove.

Osoban pristup

Uvijek iznova našim prepoznatljivim osobnim pristupom pokušavamo ispuniti vaša očekivanja i još više od toga jer volimo svoj posao! Želimo znati i razumijeti potrebe svakog putnika. Dan za danom se trudimo kreirati putovanja koja će vam pružiti najljepše doživljaje jer smo svjesni da je vaše vrijeme koje odvajate za putovanja dragocjeno. Palmini savjetnici će vam preporučiti putovanje ili odmor po vašim željama. Za vašu potpunu udobnost pobrinuti će Palmini organizatori putovanja i vodiči koji će vam svojim širokim znanjem, bogatim iskustvom, profesionalnošću, dobrim raspoloženjem i otvorenošću pomoći da na pravi način doživite destinaciju. Uvijek se trude stvoriti pozitivnu atmosferu unutar grupe i povezati putnike. Palmini odmori otkrivaju najljepše i najkreativnije u čovjeku.

Radno vrijeme poslovnice (Ilica 1A – prvi kat):

Pon – Pet: od 9 – 19 sati
Sub: od 9 – 13 sati

Dežurni mobitel:

099 473 2210

PODACI O PALMA TRAVEL d.o.o

Tvrtka: Turistička agencija PALMA TRAVEL d.o.o.
Sjedište/adresa: Zagreb, Miramarska 24/7, 10000 Zagreb
Poslovnica/adresa: Ilica 1A – prvi kat
Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod br.: 080781152
Matični broj:2820340
OIB:28573765652
ID kod: HR-AB-01-080781152
Poslovna banka: Privredna banka Zagreb
IBAN: HR7323400091110590715
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Iznos temeljnog kapitala: 26.544,56 EUR uplaćen u cijelosti
Uprava Društva: Matej Knaus (Direktor) i Robert Petrinović (Direktor).
Voditelj poslova: Robert Petrinović, direktor
Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije u objavljanju i pružanju usluga u turizmu:
Državni inspektorat
Turistička inspekcija
Šubićeva 29, 10000 Zagreb
E-mail adresa: turisticka.inspekcija@dirh.hr
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu
Polica osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman 1501-00001163 (HOK OSIGURANJE-Hrvatska osiguravajuća kuća d.d.) | Polica osiguranja od odgovornosti 13-0000014571 (HOK OSIGURANJE-Hrvatska osiguravajuća kuća d.d.)