Individualna putovanja

Pozivamo Vas na otkrivanje najljepših kutaka planeta Zemlje.

Prepustite nam organizaciju Vašeg odmora ili putovanja po mjeri i spustite sidro na bilo kojem dijelu svijeta. Savjetima i znanjem stečenim u brojnim skitnjama diljem globusa želimo Vam pomoći da u svijet krenete što bezbrižniji i da i Vaše putovanje protekne bez neizvjesnosti i poteškoća.

Za Vas smo odabrali odlične hotele, provjerene partnere s kojima radimo dugi niz godina i letenje s najboljim svjetskim zrakoplovnim tvrtkama.

UPIT pošaljite na e-mail: booking@palma-travel.hr

Naši savjetnici za putovanja s dugogodišnjim iskustvom rada u turizmu stoje stoje Vam na raspolaganju za sva pitanja i savjete vezane uz kupovinju avio karata kao i za podršku u slučaju nepredviđenih situacija tijekom Vašeg putovanja.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe kao putnika, osiguravamo Vam najbolji smještaj u dogovorenom cjenovnom razredu. Specijalisti smo u pružanju svih tipova smještaja, od luksuznih vila do „glampinga“.

Putujte udobno i sigurno s nama, jer za Vas osiguravamo prijevoz od Zračne luke do smještaja i obratno, bez nepotrebnog čekanja i troškova.

Prepustite nam rezervacije leta, najma vozila i smještaja jer ćemo za Vas unaprijed isplanirati potrebne korake kako bi maksimalno uživali prema planu i programu željenog putovanja.

Najam sportske opreme, svih tipova vozila i plovila uz pripadajuća osiguranja.

Prepustite nam planiranje, jer unaprijed ćemo za Vas dogovoriti razglede lokalita s vodičem na željenom jeziku, ulaznice za znamenitosti, predstave, izložbe, koncerte, karte za javni prijevoz ili pak privatne ili grupne izlete po okolici, otocima te obližnjim atrakcijama.

Doživljaj putovanja upotpunite edukacijama, radionicama, sportskim aktivnostima, medicinskim uslugama, modnim i gastro doživljajima, kulturnim događanjima, koje za Vas možemo organizirati i rezervirati na željene datume i termine.
 

Destinacije za doživljaj iz snova