Dragi partneri, dragi prijatelji putnici,

 

Trenutno živimo u vremenu koje pred nas stavlja velike izazove. Sad je pravo vrijeme da ostanemo pozitivni i slijedimo sunčevu svjetlost. Zajedno smo svi skupa u ovome. U proteklim tjednima shvatili smo da postoji nešto što je uspjelo zaustaviti sve naše planove i uobičajene aktivnosti te nas zadržati u našim domovima. Ali ništa nam ne može oduzeti ono što u Palmi imamo – sve doživljaje i osmjehe koji su nas razveselili, sve gradove i trgove, sve plaže i obale, sva sela na drugim stranama svijeta gdje smo osjetili iskonsku radost življenja, sve ritmove i glasove koji i dalje odzvanjaju u našim srcima.

 

Danas, sva ova iskustva trebala bi nam olakšati i pomoći da ostanemo mirni i pozitivni, s vjerom u vedrije sutra. Kad putujemo, najbolje upoznajemo sami sebe te istovremeno razvijamo snažnije osjećaje za druge. Putovanja nas povezuju i čine nas sretnima. Toliko toga smo proživjeli i doživjeli skupa, mi kao Palma i vi kao naši partneri, kao naši prijatelji, a koliko toga nas tek još čeka da osjetimo i iskusimo zajedno.

 

Trenutna situacija ne znači da i dalje nismo tu za vas. Umjesto našeg druženja u Palminoj poslovnici, privremeno ćemo se družiti virtualno, putem telefona, putem e-maila. Obavještavat ćemo vas o svim novostima i aktualnostima na našoj web stranici www.palma-travel.hr i dijeliti s vama sve lijepe doživljaje i iskustva koji vas očekuju na našim stranicama na društvenim mrežama. Sva vaša pitanja možete nam uputiti na adresu booking@palma-travel.hr

 

Ukoliko nemate pristup internetu, možete nas uvijek dobiti i na broj telefona 099 473 2210 između 9.00 i 14.00 sati

 

Putovati je užitak pa makar samo i u mislima, užitak je planirati putovanje i zbog toga smo tu za vas.

 

Vaša Palma

 

 

PALMA TRAVEL D.O.O.