Odmor na Mediteranu i Crvenom moru, 2024.🌅🌴

Za vas smo i ove godine odabrali samo provjerene hotele, apartmane i obiteljske pansione u najljepšim destinacijama Mediterana. Rezervirajte svoj ljetni odmor već sada kada su cijene najniže, a izbor najveći. Rado ćemo vam i osobno pomoći kod odabira, savjetom i preporukom stoga ne dvojite i slobodno nas već danas kontaktirajte pozivom na 01/ 6446 593, mailom: booking@palma-travel.hr ili nas osobno posjetite u poslovnici, Ilica 1/1.


  ✓ Djeca ljetuju već od 299 €

  ✓ Garancija najniže cijene

  ✓ Garancija fiksne cijene goriva

  ✓ Jednostavna i sigurna rezervacija

  ✓ Mogućnost organiziranog prijevoza do zračne luke

  ✓ Dodatan gotovinski popust od 3%

  ✓ Posebne cijene parkinga u zračnoj luci

  ✓ Pogodnosti za mladence i umirovljenikeDodatne pogodnosti za PALMINE putnike

 • Za sve umirovljenike odobravamo popust od 7% na osnovnu cijenu aranžmana (bez doplata), za ljetovanje u svim objektima iz našeg kataloga za polaske do 18.06.2024. i od 26.08.2024. Za odobrenje popusta potrebno je predočiti odgovarajući dokaz. Popusti se ne zbrajaju i ne vrijede za posebne i last minute ponude, za ranu prijavu (Ultra First Minute), zrakoplovne karte te za odredišta kontinetalnog Tunisa i Djerbe.

 • Povodom vjenčanja također darujemo sretnim mladencima 10% popusta na osnovnu cijenu aranžmana (bez nadoplate). Dostavljate nam samo vjenčani dokument čiji datum ne smije biti stariji od 3 mjeseca. Popusti se ne zbrajaju i ne vrijede za posebne i last minute ponude, za ranu prijavu First ili Last Minute ponude, zrakoplovne karte te za odredišta kontinentalnog Tunisa i Djerbe.

 • Na našim prodajnim mjestima naši prodajni konzultanti rado će Vas informirat o svim mogućnostima obročne otplate (uplatnicom ili kreditnim karticama) te će vam, ukoliko želite, pripremiti informativni izračun.

 • Svima koji rezerviraju ljetovanje na Mediteranu nudimo poseban prijevoz do zračne luke JP Ljubljana i natrag po posebno povoljnim cijenama, uz uvjet da prijevoz platite prilikom prijave. Za više informacija iz kojih mjesta će prijevoz biti organiziran slobodno se obratitie našim prodajnim konzultantima u poslovnici na adresi Ilica 1/1, mailom: booking@palma-travel.hr ili pozivom na 01/ 6446 593.

  Destinacije