Ljetovanje na Mediteranu i Crvenom moru, 2024.🌅🌴

Za vas smo i ove godine odabrali samo provjerene hotele, apartmane i obiteljske pansione u najljepšim destinacijama Mediterana. Rezervirajte svoj ljetni odmor već sada kada su cijene najniže, a izbor najveći. Rado ćemo vam i osobno pomoći kod odabira, savjetom i preporukom stoga ne dvojite i slobodno nas već danas kontaktirajte pozivom ili nas osobno posjetite u poslovnici.


FIRST MINUTE POPUSTI na Mediteranu i Crvenom moru do 2200€ po rezervaciji (za rezervacije do 29.2.2024.)

  ✓ Besplatno ljetovanje za djecu*

  ✓ Garancija najniže cijene

  ✓ Garancija fiksne cijene goriva

  ✓ Jednostavna i sigurna rezervacija

  ✓ Besplatna promjena rezervacije

  ✓ Dodatan gotovinski popust od 3%

  ✓ Posebne pogodnosti za prvih 100 rezervacija

  ✓ Pogodnosti za mladence i umirovljenikeFIRST MINUTE OPĆI UVIJETI 2024.


Popust do 2.200 € vrijedi do 29.2.2024. uz rezervacije za 2 odrasle osobe u hotelu Xanadu Makadi Bay 5* u superior sobi na morskoj strani pri rezervaciji minimalno 7-dnevnog aranžmana za polaske 13., 20., 27. srpnja i 3. 10. / 17. kolovoza 2024. Dodatnih 3% popusta možete ostvariti na osnovnu cijenu pri uplati cjelokupnog iznosa uz uvjet da je 100% uplate izvršeno u gotovini pri samoj prijavi.
Cijene objavljene online vrijede u odabranom tipu sobe za individualne rezervacije s već uključenim popustom za ranu prijavu do 31.01.2024. i ne odnose se na grupne rezervacije (6 i više osoba).
Broj soba prema objavljenim Ultra First Minute uvjetima je ograničen.
Ultra First Minute ponuda vrijedi do popune objavljenih slobodnih mjesta i može se otkazati u bilo kojem trenutku.
Cijene su izražene u EUR prema uvjetima važećim na dan 1.12.2023. i vrijede do 29.2.2024. Sve eventualne promjene prije ili nakon isteka roka UFM ponude bit će objavljene na web stranici www.palma-travel.hr. U slučaju uplate GARANCIJE FIKSNE CIJENE GORIVA od 1€/osobi TA Palma travel garantira da će cijena Vašeg aranžmana ostati nepromijenjena u slučaju promjene cijene goriva (na više ili na niže). U slučaju da se ne odlučite za plaćanje JAMSTVA FIKSNE CIJENE GORIVA, Vaš paket aranžman podložan je eventualnoj promjeni cijene (sniženju ili povećanju cijene) zbog promjene goriva sukladno u datom trenutku važećim općim uvjetima zračnog prijevoza.


Dodatne pogodnosti za PUTNIKE PALME

 • Za sve umirovljenike odobravamo popust od 7% na osnovnu cijenu aranžmana (bez doplata), za ljetovanje u svim objektima iz našeg kataloga za polaske do 18.06.2024. i od 26.08.2024. Za odobrenje popusta potrebno je predočiti odgovarajući dokaz. Popusti se ne zbrajaju i ne vrijede za posebne i last minute ponude, za ranu prijavu (Ultra First Minute), zrakoplovne karte te za odredišta kontinetalnog Tunisa i Djerbe.

 • Povodom vjenčanja također darujemo sretnim mladencima 10% popusta na osnovnu cijenu aranžmana (bez nadoplate). Dostavljate nam samo vjenčani dokument čiji datum ne smije biti stariji od 3 mjeseca. Popusti se ne zbrajaju i ne vrijede za posebne i last minute ponude, za ranu prijavu (Ultra First Minute), zrakoplovne karte te za odredišta kontinentalnog Tunisa i Djerbe.

 • Na našim prodajnim mjestima naši prodajni konzultanti rado će Vas informirat o svim mogućnostima obročne otplate (uplatnicom ili kreditnim karticama) te će vam, ukoliko želite, pripremiti informativni izračun.

 • Svima koji rezerviraju ljetovanje na Mediteranu nudimo poseban prijevoz do zračne luke JP Ljubljana i natrag po posebno povoljnim cijenama, uz uvjet da prijevoz platite prilikom prijave. Za više informacija iz kojih mjesta će prijevoz biti organiziran slobodno se obratitie našim prodajnim konzultantima u poslovnici na adresi Ilica 1/1, putem mail na booking@palma-travel.hr ili telefonom na 01/ 6446 593.

  Destinacije