Pravilnik nagradnog natječaja „Produži ljeto uz moje grčko vjenčanje 3 i Palma travel“Članak 1.


Palma travel d.o.o., OIB: 28573765652, Miramarska 24/1, 10000 Zagreb priređuje nagradni natječaj „Produži ljeto uz moje grčko vjenčanje 3 i Palma travel” na službenoj web stranici www.palma-travel.hrČlanak 2.

Svrha nagradnog natječaja „Produži ljeto uz moje grčko vjenčanje 3 i Palma travel” je promocija i promidžba Palma travel d.o.o. ponude za putovanje u destinacije Grčke u suradnji s promocijskim partnerom Editus d.o.o. kao zastupnika za promociju filma “Moje grčko vjenčanje 3” na Hrvatskom tržištu. Promocija će rezultirati nagrađivanjem pratitelja Palmine ponude putovanja na službenoj web stranici te pratitelja Palminih objava na social media kanalima promocije kao i ljubitelje filma Moje grčko vjenčanje 3.Članak 3.

Nagradni natječaj priređuje se pod nazivom „Produži ljeto uz moje grčko vjenčanje 3 i Palma travel” te se održava od 06.9. do 13.9.2023. godine do 23:59 sati. Natječaj se priređuje na web stranici Palma travel dostupnom na URL-u https://www.palma-travel.hr
Editus d.o.o. svoja prava na korištenje fotografija na stranici nagradnog natječaja u vrijeme trajanja nagradnog natječaja ustupa Palma travel d.o.o.Članak 4.

UVJETI ZA SUDJELOVANJE U NAGRADNOM NATJEČAJU:

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 16 godina koje prihvaćaju uvjete i pravila sudjelovanja u natječaju objavljenih u pravilniku na Palminoj web stranici. Prava natjecanja nemaju zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Nagradni natječaj se promovira putem objave i story na društvenim mrežama Facebook i Instagram no ni na koji način nije povezan s Facebook-om i IG-om te isti nisu njegovi pokrovitelji.

NAČIN SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU:

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je da sudionici pošalju putem prijavnog obrasca svoju najluđu fotografiju ovog ljeta, te da alternativno odgovore na 2 pitanja, Pitanje 1: Kako se zove obitelj oko koje se vrti tema filma “Moje grčko vjenčanje 3?”, Pitanje 2: Koliko grčkih otoka/destinacija Palma travel ima u svojoj ponudu na webu? U vremenskom periodu trajanja nagradnog natječaja od 6.9. do 13.9.2023. godine do 23:59 sati. Prijavljivanjem na nagradni natječaj sudionik prihvaća uvjete sudjelovanja u nagradnom natječaju.Članak 5.

FOND NAGRADA NAGRADNOG NATJEČAJA:

Nagradni fond se sastoji od jedne nagrade/ vouchera u vrijednosti od EUR 1.800, 7-dnevno putovanje u Grčku/otok Kreta za dvije osobe sa smještajem u hotelu 3*, avio prijevozom, transferom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodrome, iskoristivost vouchera biti će moguća u razodoblju od tri termina
Jedna najzanimljivija/”najluđa” fotografija prema odabiru Priređivača dobiva nagradu. Nagrada koja je navedena u ovim pravilima je nezamjenjiva za druge proizvode, darovnu karticu ili novčanu protuvrijednost te nije prenosiva na druge osobe. Dobitnik nema pravo odabira proizvoda. Ponuda oglašena na web stranici ne mora odgovarati stvarnom opisu nagrade.Članak 6.

ODABIR DOBITNIKA:

Nagradni natječaj se održava od 6.9. do 13.9.2023. godine do 23:59 sati. Tijekom navedenog perioda sudionici trebaju putem prijavnog obrasca na stranici najtječaja poslati svoju najluđu fotografiju ovog ljeta, odgovoriti na dva pitanja Pitanje 1: Kako se zove obitelj oko koje se vrti tema filma “Moje grčko vjenčanje 3?” Pitanje 2: Koliko grčkih otoka/destinacija Palma travel ima u svojoj ponudu na webu? U slučaju da se u natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene, Priređivač ima pravo dodijeliti i manji broj nagrada. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova pravila.Članak 7.

OBJAVA DOBITNIKA:

Objava imena dobitnika nagrade bit će najkasnije 29.9.2023. na web stranici Priređivača. Obvezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz Članka 4. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni s objavom njihovog imena i prezimena, od strane Priređivača na web stranici Priređivača te na službenom Facebook profilu i korištenju bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.Članak 8.

PREUZIMANJE NAGRADE:

Dobitnik nagrade bit će obaviješten o svom dobitku elektronskim putem na e-mail adresu koju je ostavio u prijavnom obrascu. Potom se dobitnik treba javiti povratnom e-mail porukom kako bi ostavio svoju adresu i kontakt telefon za dostavu Vouchera. Nagradu će primiti na svoju kućnu adresu ili putem e-mail pošte ovisno o dogovoru s Priređivačem i to najkasnije 30 dana od dana objave rezultata. Navedeni rok može se produžiti samo ako dobitnik zbog objektivnih razloga nagradu ne može podignuti/primiti ili ako se u navedenom roku ne javi s osobnim podacima te ukoliko Priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile. Kao dokaz o preuzimanju nagrade Priređivač će smatrati poštansku povratnicu ili potvrdu o primitku maila. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom. Troškove dostave nagrada snosi Priređivač.Članak 9.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Sud u Zagrebu.Članak 10.

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupanja okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U slučaju prekida sudionici će biti obaviješteni putem Facebook profila Palma travel i obavijesti na Palma travel web stranici. Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj web stranici: www.palma-travel.hr.Članak 11.

IZVANREDNE OKOLNOSTI:

Priređivač nagradnog natječaja ima pravo nagradu ne dodijeliti u slučaju:
– da dobitnik ne ispuni uvjete za preuzimanje nagrade
– da se pojavi sumnja o vjerodostojnosti podataka (lažno predstavljanje)
– da se utvrdi da se korisnik u natječaju nije pridržavao pravila i uvjeta nagradnog natječaja

U Zagrebu, 29.8.2023.
Palma travel d.o.o., Miramarska 24/1, 10010 Zagreb