Putovanja Madrid

 

MADRID


Kraljevska elegancija, umjetnički žar i živahan noćni život. Urbana tapiserija u kojoj se povijest susreće s modernim štihom. Doživite ritam Španjolske. Prepustite se gastronomskim užicima Mercado de San Miguel, gdje tapasi i svježi proizvodi mame vaše nepce. Prihvatite živahni duh Plaza Mayor, oživljen od svečanosti i uličnih predstava. I dok sunce zalazi, dopustite da vas živahni noćni život prenese u svijet ritma i plesa na mjestima kao što su Chueca i Malasaña. Madrid je tapiserija kontrasta – užurbana ulica Gran Vía ukrašena trgovinama i kazalištima, postavljena pored mirnog parka Retiro, poziva vas da se opustite uz svoje svjetlucavo jezero. U Madridu se isprepliću umjetnost flamenca, okusi španjolske kuhinje i toplina njegovih ljudi, stvarajući nezaboravno iskustvo u srcu Španjolske.Gastronomija:


U Madridu se prepustite tradicionalnim tapasima poput gambas al ajillo i jamón ibérico. Ne propustite cocido madrileño i pijuckajte tinto de verano ili klasičnu sangriju. ¡Buen provecho!


Zašto posjetiti Madrid:

Madrid posjetite zbog njegovog kraljevskog šarma, umjetnosti svjetske klase u muzeju Prado, živahnog uličnog života i kulinarskih užitaka koji obuhvaćaju srce i dušu Španjolske. ¡Bienvenidos a Madrid!