EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO 2024

 

LEIPZIG: Hrvatska – Italija, 23.6.-25.6.2024.

3 dana, izravnim letom Croatia Airlines iz Zagreba za Berlin i smještaj u hotelu 4* na odličnoj lokaciji, uključene avionske takse i razgled grada!

 

Za ljubitelje nogometa, Berlin & Leipzig ovog ljeta postaju nogometna “meka”. Europsko nogometno prvenstvo 2024. održava se u Njemačkoj i donosi pregršt uzbuđenja vezanih uz nogomet. Grad Berlin će biti domaćin nezaboravnih utakmica na stadionu Olympiastadion, a Leipzig će nogometne ekipe i njihove vjerne navijače ugostiti u svojoj Red Bull Areni gdje će se susresti vrhunski nogometni talenti iz cijele Europe. Očekuje se da će prvenstvo privući navijače iz različitih dijelova svijeta, stvarajući nezaboravnu atmosferu i proslavu nogometa.

 
 

Gastronomija, kultura življenja, što posjetiti

 

Berlin & Leipzig su raj za ljubitelje hrane iz cijelog svijeta. Uživajte u autentičnim njemačkim delicijama poput currywursta i schnitzela, tradicionalnim saksonskim specijalitetima poput Leipziger Allerlei i poznatom Gose pivu u Leipzigu, istražite raznoliku svjetsku kuhinju u brojnim restoranima i tržnicama hrane te probajte lokalne specijalitete poput donera i falafela.

Posjet Berlinu i Leipzigu nije samo gastronomska avantura, već i putovanje kroz povijest, umjetnost i kulturu, jer ovdje možete posjetiti povijesne znamenitosti poput Brandenburških vrata i Berlinskog zida, istražiti bogatu umjetničku scenu u muzejima poput Pergamona i obići alternativne četvrti poput Kreuzberga kako biste doživjeli duh modernog Berlina.

Leipzig je dom velikih kompozitora kao što su Johann Sebastian Bach i Felix Mendelssohn, te nudi mogućnost obilaska brojnih muzeja i koncerata.

I to nije sve jer i Berlin i Leipzig nude još puno toga više za istražiti, vidjeti, isprobati, okusiti…