Skijanje Katschberg

Skijalište Katschberg, gotovo uvijek suncem obasjano, osvojit će vas odmah prvi dan. Skijalište se nalazi na dva vrha – Aineck i Tschaneck, a garanciju snijega osigurava visoka nadmorska visina od 1.640 – 2.220 metara. 100% staza su odlično pripremljene zahvaljujući osnježivanju najmodernijom opremom. Sa Katschi Kinderjetom djeci je na raspolaganju zabavni park s Mini-Jetom i crtanim likovima.

70 km 10 km 50 km 10 km 3 5 8

Škola traje od nedjelje do uključivo petka 2 sata dnevno, od 10:00-12:00 sati ili od 12:00-14:00 sati. Raspored polaznika radi se na licu mjesta. Škola se održava uz minimalan broj od 15 polaznika. Početak ski škole i zborno mjesto biti će određeno na samoj destinaciji – ovisno o broju prijavljenih. Škola skijanja sa slovenskim učiteljima skijanja za odrasle i djecu od 4 g. na dalje, omogućava individualni pristup unutar grupe, brz napredak, mogućnost učenja carvinga uz inovativni pristup, mogućnost individualne poduke, male i homogene grupe sastavljene prema dobi i znanju. Škola radi po najsuvremenijim metodama poduke a svi učitelji imaju potrebno znanje i iskustvo (licencu učitelja skijanja). Skijaška škola za odrasle namijenjena je kako početnicima, tako i skijašima koji bi rado obogatili skijaško znanje i to na suvremen i originalan način. Termin početka škole i zborno mjesto biti će određeni na samoj destinaciji, ovisno o broju prijavljenih za školu skijanja.

Napomena: ski karta nije uključena u tečaj skijanja. Minimalni broj prijavljenih učenika u grupi je 5, maksimalno kod početnika 7, a kod naprednih 9. U slučaju prijave manje grupe (3-4 učenika), obavezna je doplata 30 Eur na destinaciji kod predstavnika škole skijanja. Glavni organizator: škola skijanja Orel tečaj 1 Eur = 7,53450 kn
Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
308 km 167 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
70 km 1066 – 2220 m

Smještaj