Skijanje Kreischberg

Skijalište Kreischberg – nalazi se u blizini Muraua i St. Lorenza, a zbog širokih i dobro pripremljenih staza, većinom plavih staza koje su međusobno povezane, idealno je to obiteljsko skijalište jer je opremljeno sadržajima za djecu. Dječjim ski liftom dolazi se u Dinopark, a tu je i Yabba-Dabba-Doo-Land s Vilmom i Fredom i nekoliko drugih atrakcija. Skijalište ima atraktivan snow park i pravi je raj za ljubitelje snowboarda, a srednji dio skijališta je prilagođen početnicima.

42 km 17 km 18 km 9 km 3 4 6

KREISCHBERG 2023 / 2024

BESPLATNA SKIJAŠKA KARTA za djecu do 6 godina (rođeni u 2018 g. ili od tada), u prisustvu odrasle osobe koja je kupila kartu za isti termin (1 odrasla = 1 gratis dječja karta, obavezno najaviti kod kupnje karte za odrasle). “Young Family Ticket” – za parove s djecom do 3 godine* (potreban dokaz) druga odrasla osoba plaća samo dječju cijenu (za višednevne karte). U pratnji roditelja samo 2 djece ili mladih* plaća ski kartu. Sva ostala najmlađa djeca iz obitelji su besplatna! (potrebna verifikacija!). Također je potrebno da se sve karte kupe zajedno u isto vrijeme i za isti period.  U slučaju znatnijeg povećanja troškova energije, postoji mogućnost povećanja cijene skijaških karata od strane žičara. Zadržavamo pravo na promjenu cijene i doplatu.


Uključeno u cijenu: depozit za magnetsku karticu (Key Card) 3 Eur. Depozit će vam biti vraćen kada zadnji dan skijanja vratite neoštećenu magnetsku karticu na blagajnu žičare.

NAPOMENA: karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni gondole. Fotografija za ski karte nije potrebna. Obavezno predočiti putovnicu/osobnu iskaznicu zbog ostvarivanja prava na korištenje ski karte za djecu i mlade.Ski Team Cmrok organizira školu skijanja za početnike i napredne skijaše, za naše najmlađe polaznike starosti već od 6 godina pa do odraslih skijaša. U školi s vama i vašom djecom rade licencirani učitelji skijanja, po programu hrvatske škole skijanja, provjereni pedagozi s dugogodišnjim skijaškim iskustvom.

Rad s učiteljima odvija se cijeli dan s početkom u 9.30 sati i završetkom u 15.30 sati. Pauza za ručak je od 12.00 do 13.00 sati. Sam rad škole obuhvaća 30 sati rada s učiteljem, šest dana po pet sati, u grupama od 6 do 9 polaznika. Prosječni broj polaznika u prethodnim godinama rada škole skijanja kreće se između 6 i 9 polaznika u grupi.

IZNIMNO na dan 1.1.2024. godine škola će raditi samo poslijepodne od 13.00 do 15.30 sati

Cijena po osobi: 270 Eur / 2.034,32 kn

Glavni organizator: Ski Team Cmrok.

Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
318 km 180 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
42 km 868 – 2118 m

Smještaj