Skijanje Matrei-Kals

Matrei je ugodno obiteljsko skijalište, koje nudi sve što treba, a nalazi se 29 km sjeverno od Lienza, glavog grada istočnog Tirola, i ujedno je najveće skijalište istočnog Tirola. 60 vrhova visokih 3000 m, među njima Grossglockner, na planinskom masivu Hohe Tauern, omogućuju Vam spektakularan pogled na Dolomite i nacionalni park Hohe Tauern. Kabinskom žičarom prije nekoliko godina, povezana su skijališta Kals i Matrei, i time je dobivena cjelina naziva Großglockner Resort Kals – Matrei. Na samom vrhu skijališta nalazi se „Adler“ lounge (na 2.621 m) koji nudi predah uz fascinantan panoramski pogled. Na donjoj stanici gondole nalazi se spremište skija (uz doplatu), nekoliko velikih dućana, trgovine sportske opreme gdje je moguć najam opreme, te nekoliko apres ski barova. Skijalište ima odlične topove za snijeg koji pokrivaju 90% skijaških staza.

41,6 km 8,5 km 22,5 km 6 km 3 5 7

SKI HIT KÄRNTEN / OSTTIROL 2020 / 2021 (vrijedi za skijaške centre Sillian, Grossglockner resort (Matrei-Kals), St Jakob, Mölltaler Gletscher i Ankogel Bergbahnen Mallnitz)

FAMILY PLUS: pri kupnji ski karata za 2 odraslih + 2 djece (6-18 godina), svako sljedeće dijete od 6-18 godina dobiva BESPLATNU ski kartu!

BESPLATNA SKI KARTA ZA DJECU DO 6 GODINA! Mladi do navršenih 18 godina plaćaju dječju ski kartu!

Doplata (kaucija): za Key Card 5 Eur po osobi.

Napomena: navedene cijene ski karata vrijede isključivo za karte kupljene prilikom prijave aranžmana, a karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni gondole. Za pogodnost Family plus potrebno predočiti dokaz da se radi o obitelji prilikom preuzimanja karte.

10% popusta za uplate do 15.9. na cijenu škole skijanja!
PALMA ŠKOLA SKIJANJA od 2.1.-9.1.2021.

Škola skijanja organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 6 godina. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10 do 14 sati s pauzom u trajanju 45 minuta. Za vrijeme pauze roditelji su dužni preuzeti djecu i vratiti ih u dogovoreno vrijeme učitelju skijanja.

Cijena škole skijanja po osobi iznosi: 1.495 kn za goste Palma travel.
Cijena škole skijanja po osobi iznosi: 1.695 kn za ostale goste.


10% popusta za uplate do 15.9. na cijenu dječjeg vrtića na snijegu!
PALMA DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU od 2.1.-9.1.2021.

Dječji vrtić organiziran je na hrvatskom jeziku za djecu od 4 do 6 godina. Djeca koja pohađaju dječji vrtić na snijegu trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice, kaciga). Poduka skijanja prilagođena je uzrastu djece. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10 do 14 sati s pauzom u trajanju 60 minuta. Za vrijeme pauze roditelji su dužni preuzeti djecu i vratiti ih u dogovoreno vrijeme učitelju skijanja.

Cijena dječjeg vrtića na snijegu po osobi iznosi: 1.695 kn za goste Palma travel.
Cijena dječjeg vrtića na snijegu po osobi iznosi: 1.895 kn za ostale goste.


Preporučujemo da upis u ski-školu/vrtić svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smještaja.
Zbog organizacijskih razloga, rezervacija škole/vrtića na licu mjesta bit će moguća samo u iznimno rijetkim slučajevima. Navedena cijena vrijedi za goste koji školu skijanja uplaćuju kod prijave aranžmana. Cijena za goste Palma travel podrazumijeva goste koji imaju smještaj rezerviran preko agencije Palma travel.

Minimalan broj polaznika škole skijanja je 8 osoba u jednoj grupi formiranoj prema znanju skijanja.
U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja.

Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba, odnosno do 12 osoba u grupama iznad 6 godina skijanja. Ne vršimo povrat uplate za školu skijanja. Skijaška karta nije uključena u cijenu škole skijanja. Početak škole skijanja i dječjeg vrtića počinje na gornjoj stanici gondole koja iz Matreia vozi na skijalište. Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljem skijanja na licu mjesta!

Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
371 km 231 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
119 km 1096 – 2275 m

Smještaj