Skijanje 3 Zinnen

Skijalište 3 ZINNEN (Sextner Dolomiten) je smješteno na talijansko-austrijskoj granici, udaljeno cca 30 km od popularnog Kronplatza, ukupno broji oko 100 km uređenih skijašklih staza, a čine ga mjesta Sexten, San Candido, Dobbiaco, Villabassa, Braies. Što se skijaških staza na Sextner Dolomitima tiče, veliki plus ovom skijalištu daje činjenica da je gotovo uvijek – prazno.Većina ih je povezana, no još uvijek ima manjih odvojenih lokaliteta poput Haunolda/Monte Barancija, Toblacha/Dobbiaca, Val Comelica, Waldheima i Pragsa/Braiesa. Centralni dio čini Helm spojen s Rotwandom i Kreuzbergom, ispod kojeg su mjesta Sexten (Sesto), Moos (Moso) i Vierschach (Versciaco). Potonje je zanimljivo budući da se u njemu križaju donja stanica kabinske žičare te željeznička linija koja vozi do Perce otkuda kreće žičara prema vrhu Kronplatza! Vlak kreće svakih pola sata, vozi cca 40 minuta između dva skijališta, a vožnja je besplatna ukoliko ste smješteni u hotelu ili apartmanu koji je član lokalne turističke zajednice. San Candido (Innichen) je mjesto podno skijališta Haunold i uz bazenski kompleks Acquafun, odlično je za smještaj obitelji s djecom, a svojom pješačkom zonom u centru, idealan je za šetnje i shopping.

100 km 37 km 51 km 12 km 8 6 18

3 ZINNEN DOLOMITES 2019 / 2020

BESPLATNA SKI KARTA ZA DJECU DO 8 GODINA (rođeni nakon 30.11.2011.), u prisustvu odrasle osobe koja je kupila kartu za isti termin (1 odrasla = 1 gratis dječja karta)

Doplata (kaucija): za Key Card 5 Eur po osobi.

Napomena: navedene cijene ski karata vrijede isključivo za karte kupljene prilikom prijave aranžmana, a karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni gondole.

Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
390 km 243 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
100 km 1200 – 2033 m

Smještaj