Skijanje Alta Badia

Moderne sjedežnice i gondole, polazišta uglavnom iz mjesta u dolini, duge plave staze, za eksperte poslastica crna staza „Gran Risa“ (gdje se održava utrka Svjetkog kupa u veleslalomu), to je ALTA BADIA, snježni raj, jedno od rijetkih skijališta s 130 km povezanih staza. Dodatni benefit regije je povezanost s poznatom SELLA RONDOM i s oko 500 km skijaških staza koje spadaju u sustav Dolomiti Superski. Staze Alta Badie će se više svidjeti početnicima, dok će napredniji istražiti susjednu Arabbu i Val Gardenu.

130 km 76 km 49 km 5 km 21 32 12

Škola Mobi i Levi ove godine slavi 28 godina postojanja i priprema razna iznenađenja za polaznike ski škole u La Villi!

Ski škola s dugogodišnjim iskustvom u radu sa svim profilima i uzrastima skijaša, bazirana na načelima i pravilima moderne hrvatske škole skijanja. Svi učitelji skijanja škole Mobi i Levi članovi su Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS), s važećim hrvatskim i međunarodnim licencama (IVSI, ISIA).

Rad na skijalištu organiziran je u grupama prema uzrastu i znanju skijanja, a svi polaznici škole moraju biti osigurani od nezgode, te imati međunarodno zdravstveno osiguranje.

 

Šestodnevne ski škole sa završnim natjecanjem i podjelom nagrada sadrže:

DJEČJI SKI VRTIĆ

od 4–7 godina (4–6 polaznika u grupi).

Djeca su pod stalnim nadzorom 10.00–15.00 sati u sklopu kojega odlaze na ručak sa ski učiteljem.

Cijena po osobi iznosi: 1.880 kn

 

DJEČJE GRUPE

od 7-9 i 10–12 te 13–16 godina (8-10 polaznika u grupi).

Grupe su podijeljene na početnike, slabije, srednje i napredne skijaše. Djeca su pod stalnim nadzorom 9.30-15.00 sati, u sklopu kojega odlaze na ručak sa ski učiteljem.

Cijena po osobi iznosi: 1.650 kn

 

SKI ŠKOLA ZA ODRASLE

početnici, slabiji, srednji i napredni skijaši, (8–10 polaznika u grupi). Ski škola traje od 9.30-15.00 sati, u sklopu škole moguć je odlazak na ručak sa ski učiteljima.

Cijena po osobi iznosi: 1.650 kn

 

Polaznik sudjeluje u školi skijanja na vlastitu odgovornost te se isključuje odgovornost prema organizatoru škole skijanja i /ili pružatelju usluge škole skijanja! Cijena ski škole ne uključuje: ručak, ski kartu i ski opremu.
 

VAŽNO: prijava za školu skijanja obavezna je prilikom rezervacije aranžmana. Treći dan skijanja škola skijanja je u svim grupama skraćena do 13 sati. Ručak, ski oprema i ski karte nisu uključene u cijenu ski škole/vrtića. Cijena ručka cca 10€, plaćanje na licu mjesta.

Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
446 km 306 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
130 km 1330 – 2778 m

Smještaj