Skijanje Folgaria – Lavarone

Skijališta FOLGARIA i LAVARONE čine kompleks skijališta Alpe Cimbra u pokrajini Trentino, i idealna je destinacija za obiteljsko skijanje. Skijalištem uglavnom prevladavaju plave staze, dok su crvene staze odlično polegnute i široke. Skijalište je dosta razvedeno i ne postoji svojevrsna centralna točka. Besplatan ski bus iz Folgarie za skijalište Lavarone vozi 2 x tjedno (20 min. vožnje), a ski karta vrijedi za oba skijališta. Za one koji žele biti smješteni uz skijašku stazu, prepručamo smještaj u Costa di Folgaria. U mjestu Folgaria se nalazi pješačka zona sa barovima, restoranima, dućanima, velikim klizalištem, bazenom, bogatim izborom muzeja.

104 km 63 km 35 km 6 km 0 23 6

SKI AREA ALPE CIMBRA FOLGARIA – LAVARONE 2023

BESPLATNA SKIJAŠKA KARTA za djecu do 8 godina (rođeni nakon 30.4.2014.), u prisustvu odrasle osobe koja je kupila kartu za isti termin (1 odrasla = 1 gratis dječja karta, obavezno najaviti kod kupnje karte za odrasle).

Doplata na licu mjesta: za Key Card 5 Eur po osobi, za osiguranje od trećih osoba Snowcare cca 3 Eur po osobi dnevno.

Napomena: navedene cijene ski karata vrijede isključivo za karte kupljene prilikom prijave aranžmana, a karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni gondole. Fotografija za ski karte nije potrebna. Obavezno predočiti putovnicu zbog ostvarivanja prava na korištenje ski karte za juniore, seniore i djecu.

Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
505 km 360 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
104 km 1200 – 1850 m

Smještaj