Skijanje Monte Bondone

Skijalište MONTE BONDONE je manje skijalište s prekrasnim pogledom na DOLOMITE di BRENTA, visoko preko 2.000 m s prekrasnim pogledom na Trentino. Skijalište je specijalizirano za obitelji s mlađom djecom i lako je dostupno jer ima jednostavan pristup, samo 12 km od autoceste. Noćno skijanje je moguće 2 x tjedno, a od zanimljivosti izdvajamo smještaj na ili u blizini skijaške staze, ski bar na skijalištu, veliki Snow park, odvojeno skijalište za početnike, dječji vrtić, škola skijanja, pristupačne cijene skijaških karata. 6-dnevna ski karta uključuje 1 dan skijanja u Paganelli i 1 dan u Alpe Cimbra.

20 km 4 km 6 km 9 km 0 5 0

MONTE BONDONE 2023 / 2024

BESPLATNA SKIJAŠKA KARTA za djecu do 8 godina (rođeni nakon 30.4.2015.), u prisustvu odrasle osobe koja je kupila kartu za isti termin (1 odrasla = 1 gratis dječja karta, obavezno najaviti kod kupnje karte za odrasle). Ukoliko nije zadovoljen uvjet za gratis dječju ski kartu, postoji doplata za dječju ski kartu.

6-dnevna ski karta uključuje 1 dan skijanja u Paganelli i 1 dan u Alpe Cimbra. U slučaju znatnijeg povećanja troškova energije, postoji mogućnost povećanja cijene skijaških karata od strane žičara. Zadržavamo pravo na promjenu cijene i doplatu.

Doplata na licu mjesta: za Key Card 5 Eur po osobi, za osiguranje od trećih osoba (Snowcare) cca 2,50 Eur po osobi i danu.

Napomena: karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni gondole. Fotografija za ski karte nije potrebna. Obavezno predočiti putovnicu zbog ostvarivanja prava na korištenje ski karte za juniore, seniore i djecu.

Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
605 km 385 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
20 km 1300 – 2090 m

Smještaj