Skijanje Passo Tonale – Ponte di Legno

PASSO TONALE je skijalište okruženo masivima Adamello i Presanella, pozicionirano na 1883 m / nmv, i zajedno sa skijalištima Ponte di Legno i Temu prostire se na 100 km staza. Ledenjak Presena, gdje žičara vodi na visinu od 3000 m, stalno je prekriven snijegom, što omogućuje skijanje tijekom cijele godine. Passo Tonale je idealna destinacija za sve koji, osim u spuštanju uređenim stazama, uživaju u skijanju u dubokom, netaknutom snijegu. Skijalište je sa svojim stazama odlično za početnike i obitelji s djecom, a nalazi na južnoj strani (osim ledenjaka), što skijanje po sunčanom vremenu čini nezaboravnim.

100 km 20 km 64 km 16 km 4 19 5

PASSO TONALE / PONTE DI LEGNO 2020 / 2021

BESPLATNA SKIJAŠKA KARTA za djecu do 8 godina (rođeni nakon 30.11.2012.), u prisustvu odrasle osobe koja je kupila kartu za isti termin (1 odrasla = 1 gratis dječja karta, obavezno najaviti kod kupnje karte za odrasle).

Doplata (kaucija): za Key Card 5 Eur po osobi.

Napomena: navedene cijene ski karata vrijede isključivo za karte kupljene prilikom prijave aranžmana, a karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni gondole. Fotografija za ski karte nije potrebna. Obavezno predočiti putovnicu zbog ostvarivanja prava na korištenje ski karte za juniore, seniore i djecu.

DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU MEDOSPORT

Dječji vrtić je namijenjen djeci od 3.5 do 6 godina koja se po prvi put upoznaju sa snijegom i skijanjem, i kojoj je boravak na snijegu ograničen mnogim čimbenicima kao što su karakter djeteta, povezanost s roditeljima, animacija za skijanje i drugo. Jako je važno da roditelji prvi dan budu s učiteljima da vidimo kako će dijete reagirati na nove zahtjeve i sredinu. Vrtić traje 6 dana s dnevnom podukom od 10:00 – 13:30 sati. Za djecu u vrtiću organizirani su razni poligoni i igre kako bi što prije prihvatili boravak na snijegu, te kasnije animacija i daljnje savladavanje plana škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima. Djeca su smještena u grupama sa dva učitelja, što u potpunosti zadovoljava sve njihove potrebe za sretan boravak na snijegu. Preporučamo roditeljima da djeci u džep ili ruksak spreme čokoladicu / malu užinu kako bi djeca u kratkoj pauzi mogla to pojesti.

Cijena dječjeg vrtića po osobi iznosi: 1.650 kn za uplate do 31.8.2020.

Cijena dječjeg vrtića po osobi iznosi: 1.750 kn za uplate poslije 31.8.2020.


SKI ŠKOLA MEDOSPORT

Minimalan broj polaznika škole skijanja je 6 osoba u jednoj grupi formiranoj prema znanju skijanja. U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika, odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja. Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba. Ne vršimo povrat uplate za školu skijanja.

Cijena ski škole po osobi iznosi: 1.500 kn za uplate do 31.8.2020.

Cijena ski škole po osobi iznosi: 1.600 kn za uplate poslije 31.8.2020.

Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
576 km 441 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
100 km 1121 – 3016 m

Smještaj