Skijanje Pinzolo – Madonna di Campiglio

PINZOLO je skijalište s oko 30 km skijaških staza i 2011. g. je spojeno s Madonnom di Campiglio. Time je ovo malo skijalište postalo dijelom 150 km velikog DOLOMITI DI BRENTA. Za početnike je predviđeno nekoliko plavih staza nakon što se kabinskom žičarom skijaši dignu iz Pinzola na snijeg. MADONNA di CAMPIGLIO je poznato i često posjećeno skijalište od pripadnika Milanskog jet-seta zbog svojih kvalitetnih staza. Cijeli gradski centar je pješačka zona, sa prekrasnim barovima i restoranima. Sama Madonna di Campiglio broji 55 km skijaških staza, no budući da je žičarama s jedne strane vezana sa Folgaridom – Marillevom, a s druge s Pinzolom, na raspolaganju je ukupno 150 km staza koje se mogu prijeći bez skidanja skija.

150 km 60 km 68 km 22 km 17 33 7

SKI AREA PINZOLO 2023/2024

NEW GONDOLA LIFT! During the 2023 summer season, the 4-seater chairlift connecting Prà Rodont to the top of Doss del Sabion since 1988 will be replaced with a brand-new 10-seater gondola lift. The ambitious project involves the constuction of the top and the bottom stations underground, the restyling of rifugio Doss del Sabion and the realization of a panoramic viewpoint on the Brenta Dolomites. The works will continue throughout the summer and the autumn in order to be ready with the new gondola lift on 2nd December 2023, scheduled date for the start of the 2023/2024 winter season in Pinzolo.

BESPLATNA SKIJAŠKA KARTA za djecu do 8 godina (rođeni nakon 30.4.2015.), u prisustvu odrasle osobe koja je kupila kartu za isti termin (1 odrasla = 1 gratis dječja karta, obavezno najaviti kod kupnje karte za odrasle).Doplata na licu mjesta: za Key Card 5 Eur po osobi, za osiguranje od trećih osoba (Snowcare) cca 3 Eur po osobi i danu.

Napomena: u slučaju znatnijeg povećanja troškova energije, postoji mogućnost povećanja cijene skijaških karata od strane žičara. Zadržavamo pravo na promjenu cijene i doplatu. Ski karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni žičare u mjestu Pinzolo. Obavezno predočiti putovnicu zbog ostvarivanja prava na korištenje ski karte za juniore, seniore i djecu.

VIVID SKI ŠKOLA PINZOLO
Ski škola počinje 7.1, 18.2. ili 19.2.2024. (ovisno o terminu boravka)
Ski škola završava 12.1., 23.2. ili 24.2.2024. (ovisno o terminu boravka)

Škola skijanja – organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike s navršenih 5 godina. Dnevna poduka traje od 10 do 15 sati (uključena pauza od 45 min u sklopu koje djeca odlaze na ručak), a treći dan skijanja škola skijanja je u svim grupama skraćena do 13 sati. Ručak nije uključen u cijenu škole skijanja i nije obavezan). Roditelji su dužni dovoditi djecu u školu skijanja, za vrijeme pauze o polaznicima škole brinu učitelji skijanja, a roditelji preuzimaju djecu od učitelja nakon završetka dnevne obuke u 15 sati. Početak i završetak škole skijanja odvija se na istom mjestu.

Cijena ski škole po osobi: 260 Eur (1.958,97 Kn)


Dječji vrtić na snijegu – organiziran je na hrvatskom jeziku za djecu od 4 do 5 godina starosti. Dnevna poduka traje od 10 do 15 sati (uključena pauza od 45 min, djecu za vrijeme pauze preuzimaju roditelji), a treći dan skijanja dječji vrtić je skraćen do 13 sati.
Učenje skijanja prilagođeno je uzrastu polaznika i svi polaznici moraju imati kompletnu skijašku opremu.
Roditelji su dužni dovoditi djecu u školu skijanja te ih preuzeti za vrijeme pauze i nakon završetka dnevne obuke u 15 sati. Početak i završetak dječjeg vrtića na snijegu odvija se na istom mjestu. Detalji oko preuzimanja djece nakon pauze biti će dana roditeljima na licu mjesta od strane učitelja.

Cijena ski vrtića po osobi: 300 Eur (2.260,35 Kn)

Škola skijanja/dječji vrtić počinje na gornjoj stanici gondole koja iz Pinzola vozi na skijalište.

Napomena: Skijaška karta nije uključena u cijenu škole skijanja. Prijave/upis za školu skijanja/dječji vrtić na snijegu moguće su prilikom rezervacije aranžmana (na temelju broja upisanih polaznika vrši se organizacija škole skijanja). Kod prijave je obavezno ispuniti i potpisati prijavnicu za školu skijanja. Minimalni broj polaznika po grupi je 8 osoba dok je maksimalni broj 10 osoba u grupama čiji polaznici su napredni skijaši. Ukoliko se za jednu grupu formiranu po znanju skijanja ne skupi dovoljan broj polaznika, VIVID ORIGINAL d.o.o. pridržava pravo povećanja cijene te otkaza organizacije škole skijanja/ dječjeg vrtića na snijegu odnosno otkazivanje organizacije pojedinog stupnja tečaja. Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljima skijanja na licu mjesta! Individualna poduka izvodi se nakon završetka škole skijanja! Svi polaznici škole skijanja/dječjeg vrtića na snijegu skijaju na vlastitu odgovornost.

Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
554 km 419 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
150 km 850 – 2580 m

Smještaj