Skijanje Pinzolo – Madonna di Campiglio

PINZOLO je skijalište s oko 30 km skijaških staza i 2011. g. je spojeno s Madonnom di Campiglio. Time je ovo malo skijalište postalo dijelom 150 km velikog DOLOMITI DI BRENTA. Za početnike je predviđeno nekoliko plavih staza nakon što se kabinskom žičarom skijaši dignu iz Pinzola na snijeg. MADONNA di CAMPIGLIO je poznato i često posjećeno skijalište od pripadnika Milanskog jet-seta zbog svojih kvalitetnih staza. Cijeli gradski centar je pješačka zona, sa prekrasnim barovima i restoranima. Sama Madonna di Campiglio broji 55 km skijaških staza, no budući da je žičarama s jedne strane vezana sa Folgaridom – Marillevom, a s druge s Pinzolom, na raspolaganju je ukupno 150 km staza koje se mogu prijeći bez skidanja skija.

150 km 60 km 68 km 22 km 17 33 7

SKI AREA PINZOLO 2024/2025

NOVA GONDOLA! Tijekom ljetne sezone 2023., žičara s 4 sjedala koja povezuje Prà Rodont s vrhom Doss del Sabion od 1988. bit će zamijenjena potpuno novom gondolom s 10 sjedala. Ambiciozni projekt uključuje izgradnju gornje i donje podzemne stanice, restilizaciju rifugia Doss del Sabion i realizaciju panoramskog vidikovca na Dolomite Brenta.

BESPLATNA SKIJAŠKA KARTA za djecu do 8 godina (rođeni nakon 30.4.2016.), u prisustvu odrasle osobe koja je kupila kartu za isti termin (1 odrasla = 1 gratis dječja karta, obavezno najaviti kod kupnje karte za odrasle).Doplata na licu mjesta: za Key Card 5 Eur po osobi, za osiguranje od trećih osoba (Snowcare) cca 3 Eur po osobi i danu.

Napomena: u slučaju znatnijeg povećanja troškova energije, postoji mogućnost povećanja cijene skijaških karata od strane žičara. Zadržavamo pravo na promjenu cijene i doplatu. Ski karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni žičare u mjestu Pinzolo. Obavezno predočiti putovnicu zbog ostvarivanja prava na korištenje ski karte za juniore, seniore i djecu.

Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
554 km 419 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
150 km 850 – 2580 m

Smještaj