Skijanje Nassfeld

Nassfeld je jedno od 10 najpopularnijih austrijskih skijališta, sa 110 km skijaških staza i najdužom gondolom u Austriji „Millennium Express“, koja vas za 17 minuta vodi na Sonnenalpe Nassfeld. Snježni topovi pokrivaju 100% staza, pa je snijeg od prosinca do travnja siguran. Nassfeld se nalazi u području Carinthie i na planinama do 2350 m visine možete uživati u skijanju po najdužoj stazi, Carnia dugoj 7,6 km.

110 km 30 km 69 km 11 km 5 9 16

Škola skijanja ŽUTI MAČAK prva je hrvatska organizirana škola skijanja, iza sebe broji 20 sezona, a trenutno ulazi u 21. sezonu. Kroz školu skijanja Žuti mačak prošlo je više tisuća polaznika svih uzrasta. Početke škole skijanja bilježe na Kronplatzu prije 21 godinu, kada je organizirana prva škola skijanja. Dvije godine nakon Kronplatza započela je i sljemenska priča. Škola Žuti mačak se može pohvaliti time da je prva škola skijanja s vlastitim koridorom za edukaciju na Činovničkoj livadi na Sljemenu, s vlastitom mini žičarom, raznim rekvizitima za učenje te s kućicom za odlaganje opreme. Ski klub je ponosan na svoje članove koji se mogu pohvaliti vrhunskim rezultatima na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima, stoga je odabir upravo škole ‘Žuti mačak’ idealan ako želite pravi omjer cijene i kvalitete. Uz stručni tim Žutog mačka naučite skijati već ove godine!

Cijena ŠKOLE SKIJANJA za djecu i odrasle po osobi iznosi: 1.450 kn, organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 6 godina, od nedjelje do petka, grupa od 5-10 osoba, 3 sata – prijepodne.


Cijena škole skijanja VRTIĆ po osobi iznosi: 1.820 kn, organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike od 3,5 – 6 godina, od nedjelje do petka, grupa max 10 djece, 2 učitelja – prijepodne.


Cijena škole SNOWBOARDA za djecu i odrasle po osobi iznosi: 1.820 kn, organizirana je na hrvatskom jeziku, od nedjelje do petka, grupa od 4-6 osoba, 3 sata prijepodne.

Mjesto sastanka svih polaznika je na stanici gondole Millenium Express – Madritsche.

Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
300 km 160 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
110 km 610 – 2200 m

Smještaj