Skijanje Marilleva – Folgarida

MARILLEVA se prostire na dvije strane – Marilleva 1400 od kuda kreću žičare prema Folgaridi i Madonni di Campiglio, te Marilleva 900 koja se nalazi u dolini nasuprot Mezzane, i većina smještajnih objekata se nalazi na samom skijalištu. Skijalište je nastalo spajanjem dvaju odvojenih skijališta, Folgaride i Marilleve, što čine oko 60 km skijaških staza, te je skijalište spojeno sa susjednom Madonnom di Campiglio, pa zajedno čine ski područje od 150 km skijaških staza.

150 km 60 km 68 km 22 km 17 33 7

SKI AREA MARILLEVA / FOLGARIDA 2023/2024

BESPLATNA SKIJAŠKA KARTA za djecu do 8 godina (rođeni nakon 30.4.2015.), u prisustvu odrasle osobe koja je kupila kartu za isti termin (1 odrasla = 1 gratis dječja karta, obavezno najaviti kod kupnje karte za odrasle).

POSEBNA PONUDA 6.1.-14.1.2024., TURBO HOLIDAY

POSEBNA PONUDA 6.1.-14.1.2024., TURBO HOLIDAY

Doplata na licu mjesta: za Key Card 5 Eur po osobi, za osiguranje od trećih osoba (Snowcare) cca 3 Eur po osobi i danu.

Napomena: u slučaju znatnijeg povećanja troškova energije, postoji mogućnost povećanja cijene skijaških karata od strane žičara. Zadržavamo pravo na promjenu cijene i doplatu. Ski karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni u mjestima Marilleva i Folgarida. Fotografija za ski karte nije potrebna. Obavezno predočiti putovnicu zbog ostvarivanja prava na korištenje ski karte za juniore, seniore i djecu.

MARILLEVA SKI ŠKOLA U SURADNJI SA SKI ŠKOLOM ERIK

. Tečaj skijanja po osobi: , organizirana na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 5 godina, od utorka do subote, od 10:00 – 13:00 sati, fond sati 15 h, završna utrka i proglašenje na stazi. Tečaj vrtička djeca (rođeni nakon 1.1.2018. nikad skijala) po osobi: , organizirana na hrvatskom jeziku, od utorka do subote, od 10:00 – 13:00 sati, fond sati 15 h, korištenje dječjeg tepiha i didaktičkih pomagala, demonstracija savladanog, podjela) . Tečaj skijanja po osobi: , organizirana na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 5 godina, od nedjelje do petka, od 10:00 – 13:00 sati, fond sati 15 h, završna utrka i proglašenje na stazi. Tečaj vrtička djeca (rođeni nakon 1.1.2018. nikad skijala) po osobi: , organizirana na hrvatskom jeziku, od nedjelje do petka, od 10:00 – 13:00 sati, fond sati 15 h, korištenje dječjeg tepiha i didaktičkih pomagala, demonstracija savladanog, podjela) Napomena: Erik ski zadržava pravo neorganiziranja tečajeva u Marillevi ukoliko nema najmanje 15 prijavljenih po terminima.
SKI VRTIĆ MEDOSPORT Dječji vrtić na snijegu namijenjen je početnicima od 3,5 do 4,99 godina starosti. Manja djeca zaslužuju poseban tretman jer će njihov odnos sa snijegom biti uvjetovan raznim čimbenicima, primjerice karakterom djeteta, koliko mu fale mama i tata i koliko mu se skijanje sviđa. U Medosport ski vrtiću zato je na dnevnom redu samo zabava! Roditelji su s nama prvi dan kako bi se dijete priviknulo na novu aktivnost i sredinu što lakše i bezbolnije, a zatim preuzimaju naši iskusni instruktori. Njihova je zadaća učiniti snijeg toliko zabavnim da će vaše dijete navečer zaspati dok vam prepričava sve zgode, sretno, umorno i s novim iskustvom pod pojasom. Ski vrtić traje 6 dana od 10:00 – 13:30 sati. Tijekom poduke organizirani su razni poligoni i igre na snijegu, animacija i škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima. Djeca su smještena u maloj grupi od šest polaznika, što im osigurava punu pozornost našeg instruktora. Preporučamo roditeljima da djeci u džep ili ruksak spreme čokoladicu / malu užinu kako bi djeca u kratkoj pauzi mogla povratiti snagu. *Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića je 5 osoba u jednoj grupi. Cijena dječjeg vrtića po osobi iznosi:   SKI ŠKOLA MEDOSPORT Škola skijanja Medosport namijenjena je djeci iznad 5 godina starosti. Kako bi svi uzrasti mogli uživati snježne izazove prilagođene njihovoj dobi, polaznici su podijeljeni u grupe prema starosti i znanju skijanja i tu nastojimo udovoljiti svima što je najviše moguće. A kada se slože ekipe – krećemo u akciju! Učenje temeljimo na modernom i efektivnom podučavanju pazeći na to da svako dijete prije svega stvori pozitivan odnos sa skijanjem kako bi jednog dana vi mogli skijati zajedno, skiju do skije. Naše dugogodišnje iskustvo, razredi djece koji su na skije stali pod vodstvom naših licenciranih hrvatskih učitelja i činjenica što se ovime uspješno bavimo toliko dugo – sami svjedoče o našoj kvaliteti. Polaznici škole skijanja: djeca iznad 5 godina. Trajanje 6 dana od 10 do 15 sati (5 sati dnevno). Cijena po osobi iznosi: – Polaznici imaju organiziranu pauzu za ručak sa ski-učiteljima (ručak nije uključen u cijenu, u dogovoru s učiteljima možete dati djeci ili učitelju novce za ručak). – Zadnji dan škole organizirana je utrka s podjelom medalja i diploma za sve polaznike. – Minimalan broj polaznika škole je 6 osoba u jednoj grupi, formiranoj prema znanju skijanja. – U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika. Odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja. – Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba. Ne vršimo povrat uplate za školu skijanja. Napomena: Medo Sport zadržava pravo neorganiziranja tečajeva u Marillevi ukoliko nema najmanje 15 prijavljenih po terminima. Glavni organizator: Medo sport
Korisne informacije
Udaljenost od Zagreba Udaljenost od Ljubljane
564 km 429 km
Ukupna dužina staza: Nadmorska visina:
150 km 814 – 2180 m

Smještaj