Škola skijanja u Austriji, Italiji, Sloveniji

PALMA Vam i ove godine, nudi veliki izbor ski klubova i škola skijanja u ponajboljim skijaškim centrima Austrije, Italije i Slovenije. Uz Vas će kao i do sada biti PALMA Ski Team te teamovi škola skijanja naših provjerenih hrvatskih i slovenskih partnera koji će vas podučiti prvim skijaškim koracima, a naprednim skijašima pomoći savladati vrhunsku skijašku tehniku. Škole skijanja rade po najsuvremenijim metodama poduke a svi učitelji imaju potrebno znanje i iskustvo (licencu učitelja skijanja). Skijaška škola omogućava individualni pristup unutar grupe, brz napredak, mogućnost učenja carvinga uz inovativni pristup, male i homogene grupe sastavljene prema dobi i znanju.

Vaša radost biti će potpuna kada spoznate da nakon završenog tečaja možete skijati na svim stazama, pa i onim najzahtjevnijim. Pridružite nam se i doživite zimovanje koje će vam ostati u dobrom sjećanju.
Preporučujemo da upis u školu skijanja / dječji vrtić svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smještaja.
Sve skijaške aktivnosti su na vlastitu odgovornost te isključuju odgovornost za štetu prema organizatoru / ili pružatelju usluga tečaja skijanja, vrtića na snijegu i ski kampa.

Detaljne informacije potražite na linkovima koji se nalaze u nastavku.