Putovanja Španjolska

ŠPANJOLSKA – zemlja fieste i sieste

Prepustite se španjolskom načinu života i dozvolite da vas osvoji ljubav prema crvenoj boji koja odgovara uz španjolsku, strastvenu dušu. Zaplešite! Sanjajte! Španjolci su narod koji se voli zabavljati! Svakodnevno su u stanju smisliti neki razlog za veliku fiestu koju vole začiniti sa sangriom! Prepustite se španjolskoj filozofiji »mañana, mañana« i sve što nije hitno, odložite za sutra…

Dan vole započeti uz sok od rajčice, a završiti sa sangriom. Bogata je tradicija, bez obzira na moderne tokove, očuvala svoj značaj. Modernistička arhitektura (Gaudi) i avangardna umjetnost (Dali, Miro, Picasso) su se prvi put pojavile u Španjolskoj.

I zato otkrijte I vi živopisnu tapiseriju Španjolske, gdje povijest pleše s modernim, a raznoliki krajolici mame na dolazak. Od suncem obasjanih plaža Costa del Sol do prekrasnih vrhova Pireneja, Španjolska nudi niz različitih mogućnosti. Uronite u bogatu kulturu, uživajući u paelli pod mediteranskim zvijezdama, ritmovima flamenka u Andaluziji i zadivljujućoj arhitekturi Antonija Gaudija u Barceloni. S duboko ukorijenjenom strašću za životom, Španjolska vas poziva da prigrlite njene živahne fešte, slikovite gradove i kulinarsku scenu koja će oduševiti svačije nepce. Dođite, dopustite da vas Španjolska očara svojim šarenim feštama i beskrajnom žudnjom za životom. ¡Viva Španjolska!