Covid Informacije

Rezervirajte s povjerenjem i putujte sigurno

Dobrodošli pod Palmu, gdje već više od 30 godina ostvarujemo svoje snove o putovanjima i odmoru. Pripremili smo sve potrebne podatke za Vas kako biste mogli sigurno i udobno krenuti. Neka vas svijet oduševi. Opet. 🙂

Informacije za prelazak granice: http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/

Provjerite trenutno stanje i restrikcije u svim zemljama pomoću IATA karte: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Zašto s Palmom?

Za vas smo pripremili najsigurniju opciju plaćanja za sve prijave do 31. ožujka 2021. Pri registraciji plaćate minimalni predujam od samo 400 kn po odrasloj osobi. Razliku u uplatama do 30% uplatit ćete do 30.04.2021, u suprotnom prema općim uvjetima, ako je polazak na putovanje kraći od 30 dana od Vaše rezervacije.

Neka Vaše planiranje odmora bude potpuno bezbrižno. Sve rezervacije s polascima nakon 30.04.2021., koje ćete napraviti do 31. ožujka 2021. možete otkazati bez ikakvih troškova. Kao dodatnu zaštitu osigurali smo da sve rezervacije koje izvršite do 31. ožujka 2021. godine, a odnose se na polaske nakon 30.04. 2021, možete promijeniti besplatno. Promjena se mora izvršiti do 30 dana prije polaska, a rezervaciju mora zamijeniti bilo koja ponuda bogate vlastite Palmine produkcije (odmori, putovanja – odnosno gdje god se pojavimo kao organizator) prema važećem cjeniku na dan promjene.

Palma se obvezuje nadoknaditi cjelokupni iznos plaćen za aranžman u roku od 14 dana od otkazanog vlastitog paket aranžmana koji je posljedica nemogućnosti putovanja kao rezultat ograničenja uslijed COVID mjera (u organizaciji TA Palma).

Palmina COVID garancija odnosi se na paket aranžmane za ljetovanje na Sredozemlju i uz Crveno more nakon 30.04. 2021., ali ukoliko ste rezervirali do 31.3.2021. omogućujemo besplatnu promjenu godišnjeg odmora ako se razbolite od covid 19 i pismeno nas obavijestite do 24 sata prije polaska predajom odgovarajuće potvrde. Iznimke su one rezervacije koje se obavljaju na redovnim linijama ili niskobudžetnim prijevoznicima. U tom slučaju primjenjuju se uvjeti otkaza prijevoznika.

Postoje razni pružatelji putnih i zdravstvenih osiguranja. Omogućuju bezbrižne rezervacije, jer nude raznoliko pokriće, čak i u slučaju Covid bolesti prije ili za vrijeme putovanja, i naravno uključuju dodatne zaštitne mjere. Naši će se savjetnici pobrinuti i predložiti najbolju kombinaciju.

Vrijedi samo za aranžmane kod kojih je Palma glavni organizator!